About Us

Stevns Erhvervsråd står bag det nye website Stevns Råstof, som er Stevns’ online ressourcedatabase, der gør det lettere at handle lokalt, finde leverandører og samarbejdspartnere. Alle virksomheder i Stevns Kommune har adgang til en gratis profil, der øger deres synlighed på nettet.

Stevns Råstof giver dig let og hurtigt et overblik over virksomhederne i Stevns Kommune – hvad enten du søger en bestemt virksomhed eller gerne vil se, hvilke virksomheder der er inden for en bestemt branche f.eks. tømrere eller revisorer.

På siden kan du samtidig få et overblik over de rådgivere, der er med i Stevns Erhvervsråds gratis rådgivertilbud. Rådgiverne vil gerne støtte udviklingen af Stevns’ erhvervsliv. Derfor har de sammensat en rådgiverpakke, hvor stevnske virksomheder med ansatte kan få gratis rådgivning af et team med 2-3 rådgivere med forskellig baggrund.

Gratis profil for alle virksomheder

Alle virksomheder i Stevns Kommune kan få deres profil på Stevns Råstof helt gratis og dermed øge deres synlighed overfor potentielle kunder og samarbejdspartnere.

Basisprofil for Ikke-medlemmer: Hvis du har virksomhed i Stevns Kommune og ikke er medlem af Erhvervsrådet, har du adgang til en basisprofil på siden, der viser en beskrivelse af din virksomhed, logo og kontaktinfo.

Udvidede profiler for medlemmer: Er du medlem af Stevns Erhvervsråd, har du adgang til en udvidet profil, hvor du udover beskrivelsen af din virksomhed også har mulighed for at præsentere dine medarbejdere, produkter og særlige medlemstilbud. Er du medlem af Erhvervsrådet, har du allerede fået tilsendt en mail med brugernavn og adgangskode.

Address Details:
Tinghuset, Algade 8, 4660 Store Heddinge
Phone: 24 76 40 01
Opening Hours:
Mandag-Fredag9:00 - 15:00