Degn Andersen

Om Degn Andersen.

Hvorfor:
I en tid hvor alting bliver mere og mere digitaliseret, er der mange traditionelle funktioner der får mindre og mindre betydning eller bliver helt overflødige i virksomhedernes dagligdag.
Eksempler på dette kunne være salg og marketing, som for mange virksomheders vedkommende, i dag bliver løst via effektive salgskanaler på nettet som eksempelvis sociale medier eller webshops.
Dog er der stadig løbende mange opgaver, hvor det bedste resultat opnås ved at der skabes en personlig kontakt og relation mellem to samarbejdspartnere – eksempelvis en produktionsvirksomhed eller importør som skal have lanceret et nyt produkt.
Hvordan:
I stedet for at pålægge virksomheden tunge faste omkostninger ved ansættelse af egne folk, kan du i stedet benytte dig af en ekstern konsulent som Degn Andersen.
Hos Degn Andersen kan du leje konsulenttimer for en dag, en uge, en måned eller hvad du som virksomhed måtte have brug for. Degn Andersen har en bred erfaring med salg og kommunikation, samt etablering af værdifulde og stærke relationer, og kan blandt andet trække på et meget stort og omfattende netværk af veletablerede forretningsforbindelser.
Hvad:
Det er helt afgørende for eksistensgrundlaget som selvstændig, at du altid gør dit yderste for at leve op til de forventninger, som der bliver stillet af dine samarbejdspartnere. Ved at benytte Degn Andersen, vil du altid have en top motiveret og engageret person til at formidle dine budskaber. Som selvstændig konsulent er Degn Andersen altid resultatorienteret og optaget af at levere "varen", både når det gælder service samt de aftalte målsætninger. Samtidig giver det en unik mulighed for at se virksomhed med friske øjne- udefra og ind, og tilfører ny inspiration til virksomheden. Sidst men ikke mindst frigives der mange resurser både økonomisk og tidsmæssigt ved ikke at skulle administrerer krævende regler indenfor sygefravær, ferie, barsel, pension og meget andet.
Degn Andersen løser alle former for tidsbegrænsede projektopgaver inden for salg og kommunikation.

Profil

Som konsulent og indehaver af Degn Andersen, brænder jeg for at skabe forbindelse mellem mennesker og virksomheder. Min ambition er at skabe og udvikle nye forretningsmuligheder ved hjælp af et stærkt fagligt netværk, kreativitet, og innovative tanker.

Drivkraften i mit professionelle arbejde har altid været relationen til andre mennesker, og lysten til at skabe resultater. Med flid og vedholdenhed jagter jeg altid ambitiøse mål. Jeg har en stærk energi og viljestyrke.

Min tilgang til samarbejde er baseret på et ønske om, altid at etablere stærke og langvarige relationer.

Jeg finder stor inspiration hos anerkendte og erfarende erhvervsfolk samt meningsdannere, og holder mig løbende opdateret om erhverv og samfundsrelaterede resultater. Jeg forsøger altid at bidrage til – og finder værdi i – en styrkebaseret forretningskultur, der tror på det bedste i de mennesker vi færdes omkring, og sætter fokus på vores individuelle styrker.

Find lignende virksomhederKontakt oplysninger

Navn Degn Andersen
Etableret 01.02.2016
Ansatte 1
Adresse Topasvej 14, 4600 Køge
Kontaktperson Jacob Degn Andersen
Telefon 20779762
CVR 26450284
Web www.degnandersen.dk
E-mail jacob@degnandersen.dk

Telefontid

Degn Andersen

Jacob Degn Andersen
Konsulent og indehaver
Telefon: 20 77 97 62
Mobil: 20 77 97 62
E-mail: jacob@degnandersen.dk
Passioneret, initiativrig, kreativ, målrettet, vedholdende og flittig.

Kontakt oplysninger

Navn Degn Andersen
Etableret 01.02.2016
Adresse Topasvej 14, 4600 Køge
Kontaktperson Jacob Degn Andersen
Telefon 20779762
CVR 26450284
Web www.degnandersen.dk
E-mail jacob@degnandersen.dk

Telefontid