Hansen Living ApS

logo-hansen-kitchen
» dansk møbelkunst i fortsættel-se af en fornem tradition «

Hansen Kitchen er møbler til køkken og bad samt til spise- og opholdsstuer. Alle produkter fremstilles i højeste møbelsnedkerkvalitet af massive træsorter. Møblerne er designet af arkitekt Knud Kapper MAA.

Du kan vælge mellem tre HANSEN løsninger til dit nye køkken:
Hansen Blocks: Her indretter du selv dit køkken med færdige moduler. Fleksible, fristående køkkenmøbler i 100 % massiv eg og valnød
Hansen Instant: Et færdigt køkkenmodul i massiv træ med plads til det hele.
Hansen Custom: Et skræddersyet køkken. Arkitekttegnede, individuelt indrettede køkkener i massiv træ.

Profile Description

Om os

Hansen Kitchen er møbler til køkken og bad samt til spise- og opholdsstuer. Alle produkter fremstilles i højeste møbelsnedkerkvalitet af massive træsorter. Møblerne er designet af arkitekt Knud Kapper MAA.

Hansen Kitchen ønsker at stå for det bedste af det bedste, og vi betragter vores produkter som dansk møbelkunst i fortsættelse af en fornem tradition. Vi skaber kvalitet, som beriger.

Vi sælger ikke bare møbler, men insisterer på en arkitektfaglig tilgang til hvert eneste projekt. Køkkenet er mere end bare et tilfældigt rum i hjemmet. Hvor stor er familien, hvor mange laver mad, er der megen selskabelighed i hjemmet? Spiser familien i køkkenet, eller foretrækker man en egentlig spisestue? Det er vigtig at have gjort sig tanker om spørgsmål som disse, før man investerer i et nyt kvalitetskøkken.

Da Hansen Kitchen markedsføres direkte gennem arkitekt Knud Kappers egen tegnestue, er vi stolte af at kunne tilbyde professionel assistance i forbindelse med indretningen af det nye køkken, men i hvor stort omfang er helt op til den enkelte. Vi kan hjælpe med alt fra projektering af den den totale ombygning til uformel rådgivning om farvesætning, tips og ideer. Vi har også et interessant samarbejde med anerkendte billedkunstnere, som vil kunne inspirere og komme med forslag til udsmykning, belysningsarrangementer eller endda murmalerier. Mulighederne er mange, og på alle planer kan du regne med at møde en høj faglig kompetence.

Range of ServicesContact Details

Name Hansen Living ApS
Full Address Broager 9, Hellested DK - 4652 Hårlev
Contact person Charlotte Mannstaedt
Phone 2097 3007
CVR 19554732
Website https://hansenliving.dk/
E-mail Info@HansenLiving.dk