Livsnyder og Bonderøv

logo-livsnyder-og-bonderov
Livsnyder og Bonderøv - startede som Livsnyder og Bonderøv Jens Hansen og er ikke tilfældigt
Livsnyder og Bonderøv skaber indsigt i gode råvarer.. deler opskrifter... laver events .. og afholder kurser.. for at familien får mulighed for at få nærvær og livsnydelse i deres hverdag eller i weekenden.

Profile Description

Livsnyder og Bonderøv  startede som Livsnyder og Bonderøv Jens Hansen og er ikke tilfældigt :-)

Mit navn er Jens Hansen, og jeg er både Livsnyder og Bonderøv.. Men det har udviklet sig til at være en større gruppe af ansatte og samarbejdspartnere som er med til at give dig en unik oplevelse.
 
Livsnyder og Bonderøv skaber indsigt i gode råvarer.. deler opskrifter… laver events .. og afholder kurser.. for at familien får mulighed for at få nærvær og livsnydelse i deres hverdag eller i weekenden.
 
På trods af en travl hverdag for de fleste mennesker, er det vigtigt at vores weekender og fritid med familie – samt venner – nydes fuldt ud. Missionen er, at man til hverdag sagtens kan lave det lette, nemme og hurtige, men det er også vigtigt, at vi planlægger og ligger hjertet i den middag, som vi skal nyde med dem vi holder af, når det er weekend.
 
Jeg er uddannet kok, og har i mange år arbejdet med mad som en hobby, hvor jeg har været restaurantchef og køkkenchef. Men efter at opleve det stressede liv i restaurationslivet, valgte jeg at omlægge mit liv. Som far til fire dejlige børn er det vigtigere for mig, at tage tiden – stoppe op – og nyde kunsten ved at lave mad. Det at samle familie og venner omkring det store bord er med til at give god livskvalitet.
Bonderøv skyldes at jeg nyder at gå og rode med små spændende projekter og ikke er nervøs for, at kaste mig ud i fag-felter, som jeg ikke altid ved særligt meget om. Det kan være saltning af kød på gammeldags metoder, rygning af kød, unikke råvarer og friske råvarer direkte fra producenten. De udfordringer, som dette måtte give, er med til at give både kundskaber og ny viden!


Contact Details

Name Livsnyder og Bonderøv
Full Address Drosselvej 17, 4653 Karise
Contact person Jens Hansen
Phone 31601338
CVR 32578719
Website www.livsnyderogbonderoev.dk
E-mail jens@livsnyderogbonderoev.dk

Opening Hours

31601338