Persondata med omtanke IVS

Logo
Persondata - GDPR - dokumentation

Persondata med omtanke har specialiseret sig i rådgivning og udarbejdelse af dokumentation for små og mellemstore virksomheder med at påvise efterlevelse af den nye persondatalov. Tilgangen er lavpraktisk og resultatorienteret med særligt fokus på virksomheder, som har under 250 ansatte. Kravene til disse virksomheder er færre. 

Værdien ligger i beskrivelsen og forståelsen af kundens forretningsgange.

Profil



Kontakt oplysninger

Navn Persondata med omtanke IVS
Etableret 2017
Adresse Skovkildevej 17, 4652 Hårlev
Kontaktperson Anette Pedersen
Telefon 22357550
CVR 38895060
Web www.persondatamedomtanke.dk
E-mail anette@persondatamedomtanke.dk

Telefontid

8.00 - 16.00

Persondata med omtanke IVS

Anette Pedersen
Indehaver, rådgiver, databeskyttelsesrådgiver, DPO
Telefon: 22357550
E-mail: anette@persondatamedomtanke.dk

Kontakt oplysninger

Navn Persondata med omtanke IVS
Etableret 2017
Adresse Skovkildevej 17, 4652 Hårlev
Kontaktperson Anette Pedersen
Telefon 22357550
CVR 38895060
Web www.persondatamedomtanke.dk
E-mail anette@persondatamedomtanke.dk

Telefontid

8.00 - 16.00

Persondata med omtanke IVS

Rådgivningspakken indeholder

  • Kortlægning af systemer/arkiver og persondata
  • Hvor er data
  • Hvilke persondata behandles og opbevares
  • Graden af følsomhed
  • Hvilke personkategorier behandles
  • Beskrivelse af formål
  • Angivelse af hjemmel (lovligt grundlag for behandling)
  • Overblik over hvem der har adgang til persondata
  • Hvilke eksterne bruger/-grupper har adgang eller deles persondata med
  • Sletteregler/-politik defineres
  • Udarbejdelse af den lovpligtige interne fortegnelse
  • Overblik over databehandlere og hvilke der er skal indgås databehandleraftale med
  • Oplysningspligttekster udarbejdes (eks. til kunder og ansatte) – også kaldet privatlivspolitik
  • Udarbejdelse af eventuelle samtykkeerklæringer
  • Medarbejderinstruks gennemgås/tilpasses
  • Oplæg til sikkerhedspolitik – hvad skal der være styr på (evt. tiltag skal gennemføres med jeres leverandører)

Kontakt oplysninger

Navn Persondata med omtanke IVS
Etableret 2017
Adresse Skovkildevej 17, 4652 Hårlev
Kontaktperson Anette Pedersen
Telefon 22357550
CVR 38895060
Web www.persondatamedomtanke.dk
E-mail anette@persondatamedomtanke.dk

Telefontid

8.00 - 16.00