PARTNER Advokater

logo-ret-rad-partner-advokater
Vi møder vores kunder i øjenhøjde

PARTNER Advokater yder rådgivning til både privat og erhverv. Uanset om du er privatperson eller erhvervsdrivende sker det ofte, at rådgivningen til kunden skal være en kombination af både erhvervs- og privatrådgivning. Derfor lægger PARTNER Advokater vægt på, at kunden kan få en optimal rådgivning af både advokater med privat og erhvervsmæssig viden. 

Profile Description

PARTNER Advokater tilbyder juridisk assistance fra 14 kompetente medarbejder, heraf 7 jurister, der alle har hver deres specialer og erfaring, der garanterer omhyggelig sagsbehandling og en høj grad af personlig service.

Vi er en vækstorienteret advokatvirksomhed som dækker og servicerer hele Roskilde retskreds, idet vi har kontorer i Køge og Ringsted. Vi har en vision om at vi skal være det foretrukne advokatfirma for Midt- og Østsjælland for både privat- og erhvervskunder.

Vi mener at vi kan realisere vores vision ved dagligt at være på den mission, at vi vil yde en proaktiv og nærværende rådgivning, baseret på handlekraft og omtanke for vores kunders situation.   

 

PARTNER Advokater er medlem af Danske Advokater og Advokatsamfundet. Contact Details

Name PARTNER Advokater
Full Address ,
Contact person Jeppe Nørregaard
Phone 56571614
CVR 26404606
Website www.partneradvokater.dk
E-mail jn@partneradvokater.dk

Opening Hours