Steffen Brixtofte Transport

logo-brixtofte-trans

Vi er en et velrenommeret transportfirma, og vi har udført mange tilfredsstillende opgaver for vore kunder.
Vi leverer kvalitetsarbejde til konkurrencedygtige priser, og sørger altid for at overholde aftalte betingelser og leveringstider.

Vi aflægger gerne et kundebesøg, hvorefter vi udarbejder et uforpligtende skriftligt tilbud tilpasset netop Deres behov.

I er velkommen til at kontakte os for at få information om hvad vi tilbyder af transport.

Profile Description

Her hos os har vi en vision om et firma, hvor viden, kvalitet, forståelse og god service er nøgleværdierne. Det handler om at skabe værdi.

Vi er et visionært og dynamisk firma, der tænker og handler på nye og utraditionelle måder, hvorfor vi har viljen og evnen til at gøre en forskel til gavn for vores kunder. Vi bestræber os på at yde en aktiv og gennemarbejdet indsats, så vores kunder kan være sikre på at få de bedste resultater.

Vi har kort sagt en vision om et firma med dig i midten, hvor du får den bedst mulige behandling og løsning på netop dine problemer. Med vores brede og kompetente linje af eksperter, der konstant udbygger deres viden og erfaring, for at være til større hjælp for dig, synes vi at vi er tæt på at nå vores mål. Vores kunders interesse er vores fokus.

For at sikre fortsat eksistens og udvikling for vores fag, er det vores idé altid at levere et stykke arbejde, der indfrier kundens forventninger i henhold til den indgåede aftale. Vi sørger altid for at overholde aftalte betingelser og leveringstider.

Vi glæder os til at komme i gang med Deres projekt, eller høre om deres idéer.

Range of ServicesContact Details

Name Steffen Brixtofte Transport
Full Address Klippingevej 3, 4671 Strøby
Contact person Steffen
Phone 40268854
CVR 30274709
Website www.brixtoftetransport.dk/
E-mail mail@sbtransport.dk