Stevns Autoforum

logo-stevns-gunner

Vi hos Gunner Due Biler prioriterer kunden højest, hvilket kendetegner organisationen og det daglige arbejde, samtidig er det tilføjet i vores slogan ” vi plejer både kunder og biler”.

Profil

Vi hos Gunner Due Biler prioriterer kunden højest, hvilket kendetegner organisationen og det daglige arbejde, samtidig er det tilføjet i vores slogan ” vi plejer både kunder og biler”. Dette er for at understrege, at kun gennem tilfredse kunder, kan vi have vores eksistens. Vi arbejder kontinuerligt og målrettet på at du, som kunde, får en positiv oplevelse hos os – hver gang!

Vores salgsteam er altid klar til at rådgive dig, uanset om du er på udkig efter ny eller brugt bil. Vores salgsteam har ekspertisen, fra hvilken bilmodel til hvilken finansiering og forsikring der vil være optimal, for dig ved dit næste bilkøb.

Skal din bil til service, er du garanteret autoriseret knowhow indenfor Opel, Saab, Ford, Mazda og Suzuki. Udover at være autoriseret reparatør af disse mærker, kan vi også udføre kvalitetsarbejde på alle andre bilmærker. Lad os håndtere din bil næste gang den skal til service, og oplev hvordan et kvalitetsværksted kan være, uden at det skal gøre ondt i pengepungen. 

Vores målsætning er, at du hos os får det autoriserede værksteds kvalitet og knowhow, uden at skulle betale mere end du skal hos de frie uautoriserede værksteder. Samtidig opnås fordelen ved ajourførte tekniske uddannelse og teknisk knowhow fra fabrikkerne. Kontakt oplysninger

Navn Stevns Autoforum
Adresse Frøslevvej 38, 4660 Store Heddinge
Kontaktperson Mads Jensen
Telefon 56510500
CVR 24257886
Web www.stevnsautoforum.dk
E-mail mads.jensen@stevnsautoforum.dk

Telefontid