TWO Teknik ApS

logo-twoteknik

TWO Teknik ApS er en innovativ virksomhed der leverer løsninger til indeklimaproblemer, byggetekniskeproblemer og arbejdsmiljø.

 

Profile Description

TWO Teknik ApS er en innovativ virksomhed der leverer løsninger til indeklimaproblemer, byggetekniskeproblemer og arbejdsmiljø.

Vi er en virksomhed der siden 2007 har beskæftiget os med forseglings produkter og teknikker, til mange forskellige brancher og formål.
Vores erfaring er bla. dannet gennem samarbejde med flere af landets førende rådgivende ingeniører, vidensinstitutter og laboratorier, hvilket betyder at vores løsninger/service er gennemtestede, afprøvede og dokumenterede.

Vores kompetencer har udviklet sig specifikt gennem årene, og i dag beskæftiger vi os med følgende områder:

  • Indeklimaproblemer herunder PCB, Klorerede paraffiner og Radon
  • Skridsikring af overflader af forskellig karakter
  • Udvikling og salg af nye løsninger og kompetencer

PCB i byggeri – TWO Teknik er Danmarks første og mest erfarne virksomhed inden for forsegling af PCB i bygningsdele. Vi har været med siden allerførste erfaringer blev gjort inden for sanering af PCB til i dag, hvor en forseglingsløsning er en uundgåelig del af en succesfuld PCB renovering.  

Arbejdsmiljø – Med fokus på skridsikkerhed, løser vi årligt rigtig mange opgaver med glatte gulve, trapper, teresser mm. Vores referencer spænder bredt fra industrivirksomheder til små private områder.

Udvikling – Ligsom vi konstant har vore egne løsninger i udvikling, tilbyder vi også at udvikle nye løsninger og produkter eksternt. Vi har et solidt samarbejde med flere videnscentre og laboratorier.   

Vi garanterer: indiskutabel service, de bedste produkter, højt fagligt kendskab, fuld fortrolighed, og godt håndværk – derfor er vi anbefalet af landets førende rågivere.Contact Details

Name TWO Teknik ApS
Founded 2007
Number of 3
Full Address Korngården 6, 4660 Store Heddinge
Contact person Tim Warner
Phone 72302031
CVR 34911000
Website www.twoteknik.dk
E-mail info@twoteknik.dk

Opening Hours