Tømrer & Snedkermester Kenneth Birk

toemrer-birk
Tømrer & Snedkermester Kenneth Birk løser alle opgaver inden for snedker- og tømrerfaget.

Når huset trænger til en tilbygning, når gulvet trænger til en overhaling eller paneler, døre og vinduer har brug for en kærlig hånd, står vi klar til at udføre arbejdet.

Vi sætter en ære i, at slutresultatet bliver smukt, solidt og på alle måder lever op til dine forventninger. Derfor gør vi meget ud af at levere en grundig rådgivning, inden arbejdet går i gang, så der er en fælles forståelse for, hvordan arbejdet skal udføres.

Profile Description

Tømrer & Snedkermester Kenneth Birk tilbyder

Tømrerarbejde
Vi løser alle former for snedker- og tømreropgaver. Uanset om opgaven er enkel eller kompliceret, står vi klar til at udføre arbejdet efter alle kunstens regler.

Køkken & bad
Køkkener og bad er et af vores specialer. Fra små istandsættelser til udskiftning af hele køkkenet og badeværelset.

Renovering
Tømrer & Snedkermester Kenneth Birk tilbyder en gennemgribende renovering af facade, hus, ejendom, som både kan sænke din el-regning og udnytte husets kvadratmeter bedre.

Tagarbejde
Tømrer & Snedkermester Kenneth Birk har specialiseret sig i reparation og vedligeholdelse af alle former for tagkonstruktioner både ude og inde, på tagsten og på trækonstruktioner.

Døre & vinduer
Tømrer & Snedkermester Kenneth Birk udfører alle former for reparationer og vedligeholdelser på døre og vinduer. Skal døre eller vinduer udskiftes helt, klarer vi også det.Contact Details

Name Tømrer & Snedkermester Kenneth Birk
Founded 2012
Full Address Markskellet 23, 4673 Rødvig
Contact person Kenneth Birk Nielsen
Phone 21 63 83 46
E-mail birknielsen@live.dk