TT Blik, VVS & Anlæg ApS

logo-tt-vvs

T.T. Blik VVS & Anlæg ApS er en ti år gammel virksomhed, og med mere end 30 års erfaring i branchen kan vi tilbyde VVS- og blikarbejde i den højeste kvalitet til alle vores kunder.

Profile Description

Vi lægger stor vægt på samarbejdet med vores kunder

Som virksomhed lægger vi stor vægt på hver enkelt kunde. For os betyder den mindre kunde lige så meget som den store kunde, og vi prioriterer grundighed, effektivitet og kvalitet lige højt, hvad enten vi skal inddække en skorsten eller varetage alle VVS-opgaver for et boligselskab.

 

Vi har gennem årene oparbejdet et stort og fast kundesegment med tilfredse kunder og ingen reklamationer, fordi vi sætter stor fokus på, at vores kunder kan stole på os og det arbejde, vi udfører. Vi ved, at man kommer længst med et grundigt og professionelt arbejde, hvorfor du er garanteret et kvalitetsbevidst og langtidsholdbart resultat, du kan nyde i mange år frem.

 

 Leverer altid til den aftalte pris

Vi varetager alle de små opgaver og løser de større projekter i samarbejde med vores professionelle samarbejdspartnere. Vi overholder alle indgåede aftaler om pris og leveringstid og efterlader kun et resultat, vi kan stå inde for med vores faglige stolthed.

 

Vi står altid parat til at yde en professionel assistance, så står du og mangler en professionel blikkenslager eller VVS’er, så kontakt os på telefon 26 27 33 32. Vi glæder os til at hjælpe dig.

Range of ServicesContact Details

Name TT Blik, VVS & Anlæg ApS
Full Address ,
Contact person Thomas Tingvold
Phone 26273332
CVR 33781660
Website www.ttblikogvvs.dk/
E-mail TT@tingvold.dk

Opening Hours