Vallø Golfcenter A/S

logo-valloe-golf
Golfarrangementer - teambuilding eller bare hygge?

Vallø Golfcenter er en hyggelig golfklub ved Køge med plads til alle. Vi har en 18 hullers langbane og en 9 hullers Pay & Play intermediatebane - med sommergreens hele året!

Skal din virksomhed afholde et arrangement for personale eller kunder, så er Vallø Golfcenter et godt bud på en samarbejdspartner. Vi har 10 års erfaring i at afvikle arrangementer for private og erhverv, og alle er gået glade hjem herfra.
Vores trænerteam og café står klar til at give alle en god oplevelse, hvad enten det er undervisning i golfspillet, eller indtagelse af mad og drikke. Ring på 56 29 00 14 og spørg for uforpligtende tilbud.

Profile Description

En sjælden klub – uden venteliste!
Vallø Golfklub blev stiftet i foråret 2004 og har i dag godt 1.250 medlemmer i mange forskellige medlemskategorier.

Vallø Golfklub er en klub med en hyggelig og afslappet atmosfære – et sted med plads til alle. Klubhuset er den gamle Elbækgaard med toppede brosten i gården. Her finder du både reception, golfbutik og en hyggelig café med opholdslokaler i gammeldags stil.

Klubben byder på mange gode aktiviteter for medlemmerne. Du kan eks. deltage i klubturneringer eller være med til dame-, senior- eller herreklubbens aktiviteter – eks en tur til vores svenske venskabsklub.Contact Details

Name Vallø Golfcenter A/S
Founded 2003
Number of 3
Full Address Køgevej 87, 4600 Køge
Contact person Leif Henrik Holmenlund
Phone 5629 0014
CVR 27468365
Website www.valloe-golf.dk
E-mail info@valloe-golf.dk

Opening Hours

Vallø Golfcenter A/S

Første gang på golfbanen?
Kom og spil pay & play på 9 hullersbanen. Alle kan spille uanset forkundskaber. Greenfee kr. 130/170 pr. dag hhv hverdag/weekend.

Lær de basale teknikker
Book en introduktionstime hos en af vores PGA-instruktører. Det er vigtigt lige at lære det basale med greb og opstilling. IntroGolf koster kr. 300 pr. person for 1 times undervisning og 9 hullers spil på egen hånd. Udstyr og bolde er inkluderet.

Contact Details

Name Vallø Golfcenter A/S
Founded 2003
Full Address Køgevej 87, 4600 Køge
Contact person Leif Henrik Holmenlund
Phone 5629 0014
CVR 27468365
Website www.valloe-golf.dk
E-mail info@valloe-golf.dk

Opening Hours